A Kond vendégszállás foglaltsága:

A naptárban az itt töltött éjszakák vannak jelölve, tehát az érkezés napja igen, de a távozásé nem.

A foglaltsági naptárak frissítése heti 2-3 alkalommal történik, így azok tájékoztató jellegűek, biztos helyet a visszaigazoló e-mailünk jelent, biztos foglalást pedig a befizetés. Kérjük, hogy foglalásnál a kiválasztott napok előtt és után ne hagyjanak 1-1 éjszakát üresen, mert azok önmagukban már nem kiadhatóak! Köszönjük!

 

A vendéglakás összkomfortos. Radiátoros központi fűtésű, ezért egész évben kiadó. A lakás felszereléséhez műholdas televízió és automata mosógép is tartozik. Az egész portán wifi van a telefonok, notebookok és vezetékes netcsatlakozó a laptopok részére.

A gyerekes családok számára a szállások berendezésének tartozéka bili, és wcszűkítő is. Igény esetén hálós babaágyat, etetőszéket, babakádat is készítünk be a lakásba.

A vendégeknek ágyat húzok, ágyneműt természetesen nem kell hozni, konyhába és a fürdőbe kéztörlőt teszek be, és személyenként 1-1 törülközőt. Minden vendéglakás fürdőszobájában hajszárító is van.

A konyhák teljesen felszereltek. Gáztűzhely, hűtő, mikrohullámú sütő, filteres és hagyományos kávéfőző, kenyérpirító, található bennük, de van vágódeszka, palacsintasütő, hámozó, olló és fokhagymanyomó is. Arra törekedtünk, hogy nyaraláskor egy család, ha szükséges elláthassa magát.

A portán pingpong asztal, hinták, homokozó, csúszda, libikóka, trambulin, függőágyak, hintaágyak, kerti asztalok padokkal, csocsó, biliárd, lengőteke és egy gyerek fa játszóház babaétkezővel, babakonyhával, bababolttal várja a családos vendégeket. Tűzrakó hely, bogrács, tárcsa, grill is rendelkezésre áll igény szerint. Kerti főzéshez az alapanyagokról, és grillezés esetén faszénről szükséges a a vendégeknek gondoskodniuk, az eszközökön kívül tűzifát is biztosítunk számukra.

Tűzrakó hely, bogrács, tárcsa, grill is rendelkezésre áll igény szerint. Kerti főzéshez az alapanyagokról, és grillezés esetén faszénről szükséges a a vendégeknek gondoskodniuk, az eszközökön kívül tűzifát is biztosítunk számukra.

2023. december 27-től 2024. december 26-ig az áraink:

Kond vendégház

Max. 4 fő részére + 1 babaágy

1 – 3 főig:  31.000.-Ft / éj

További vendégek: 7.500.-Ft / fő / éj

2 év alatti gyermek: 3.800.-Ft / fő / éj

 

A fenti árak NEM tartalmazzák az idegenforgalmi adót (IFA), amely a helyszínen fizetendő, és 18 év felett 250.-Ft/fő/éj.

Állat (a lakásban tartva, és kint felügyelve) 4.500.- Ft/éjszaka.

Egyéjszakás felár: 50%. (A fűtésre is vonatkozik.)

Fűtési felár: 1.000.- Ft/éj.

Novembertől áprilisig a szállásdíjból 10% kedvezményt adunk hétköznap ( vasárnap, hétfő, kedd, szerda, csütörtök éjszakákra). Kivétel az iskolaszünetek és a hosszú hétvégék.

Visszatérő vendégeinknek a fenti árakból 10% kedvezmény adunk egész évben.

A szállásaink ünnepek és hosszú hétvégék alkalmával csak egész hétvégére kiadóak, ilyenkor rövidebb tartózkodás során is  a teljes hétvége árát kell megfizetni.

2024-ben: március 15: 3 éj, húsvét: 4 éj, pünkösd: 3 éj, mindenszentek: 3 éj, szilveszter: 4 éj

A szállások az érkezés napján du. 5 órától foglalhatóak el, és távozáskor de. 11 óráig kell elhagyni a szállást. ( A takarítás ideje az ózongenerátoros fertőtlenítés miatt hosszabb időt vesz igénybe, ezért kellett az érkezés időpontját késöbbre tennünk.)

A foglalás akkor érvényes egy nyaralásra, ha azt írásban visszaigazoltuk, és egy héten belül a kért foglaló összeg beérkezett, vagy szépkártyáról azt elindította a vendég.

A foglaló összege a Kondra 15.000.- Ft/éj.

Itt természetesen a szállásdíj fennmaradó részét fizetik a vendégek.

A foglaló összegét lemondás esetén nem áll módunkban visszautalni, viszont egy késöbbi nyaralás esetén részben, vagy teljes egészében jóváírjuk, attól függően, hogy mennyi idővel a nyaralás megkezdése előtt történt a lemondás. Amennyiben a nyaralásig még három hét hátra van, a teljes összeget lenyaralhatják nálunk egy késöbbi alkalommal. Ha a lemondás a nyaralást megelőzően három hét és két hét között van, a foglaló felét, ha a nyaralás előtt két hét és egy hét között történik, a 25 %-át tudjuk egy következő alkalommal beszámítani. Ha a nyaralást megelőző utolsó hét napban történik a lemondás, a foglaló elvész a vendég számára.

Feldobox aktív pihenés kupont, AJI ajándékkártyát, Szép kártyát (Széchenyi pihenőkártyát) elfogadunk (a szállás költsége nálunk mindhárom zsebből fizethető).

A portán POS terminál üzemel, így Szépkártyás, bankkártyás, ill. hitelkártyás fizetésre is van nálunk lehetőség. 

 

Képek a kondról Lefoglalom a szállást