A Kond vendégszállás foglaltsága:

A vendéglakás összkomfortos. Radiátoros központi fűtésű, ezért egész évben kiadó. A lakás felszereléséhez műholdas televízió és automata mosógép is tartozik. Az egész portán wifi van a telefonok, notebookok és vezetékes netcsatlakozó a laptopok részére.

A gyerekes családok számára a szállások berendezésének tartozéka bili, és wcszűkítő is. Igény esetén hálós babaágyat, etetőszéket, babakádat is készítünk be a lakásba.

A vendégeknek ágyat húzunk, ágyneműt természetesen nem kell hozni, konyhába és a fürdőbe kéztörlőt teszünk be, de személyes törölközőt a vendégek szoktak hozni magukkal.

A konyhák teljesen felszereltek. Gáztűzhely, hűtő, mikrohullámú sütő, filteres és hagyományos kávéfőző, kenyérpirító, található bennük, de van vágódeszka, palacsintasütő, hámozó, olló és fokhagymanyomó is. Arra törekedtünk, hogy nyaraláskor egy család, ha szükséges elláthassa magát.

A portán pingpong asztal, hinták, homokozó, csúszda, libikóka, trambulin, függőágyak, hintaágyak, kerti asztalok padokkal, csocsó, biliárd, lengőteke és egy gyerek fa játszóház babaétkezővel, babakonyhával, bababolttal várja a családos vendégeket. Tűzrakó hely, bogrács, tárcsa, grill is rendelkezésre áll igény szerint. Kerti főzéshez az alapanyagokról, és grillezés esetén faszénről szükséges a a vendégeknek gondoskodniuk, az eszközökön kívül tűzifát is biztosítunk számukra.

Tűzrakó hely, bogrács, tárcsa, grill is rendelkezésre áll igény szerint. Kerti főzéshez az alapanyagokról, és grillezés esetén faszénről szükséges a a vendégeknek gondoskodniuk, az eszközökön kívül tűzifát is biztosítunk számukra.

2020-as áraink

Kond vendégszállás

1 – 3 főig:  17.000.-Ft / éj

További vendégek: 3900.-Ft / fő / éj

2 év alatti gyermek: 1900.-Ft / fő / éj

 

A 2021-es árainkról ide kattintva tájékozódhat 

A fenti árak NEM tartalmazzák az idegenforgalmi adót (IFA), amely a helyszínen fizetendő, és 18 év felett 150.-Ft/fő/éj, kivéve a nappali tagozatos felsőfokú tanulókat.

Állat (a lakásban tartva, és kint felügyelve) 2200.- Ft/éjszaka.

Egyéjszakás felár: 1000.- Ft/fő.

Visszatérő vendégeinknek a fenti árakból ( a minimálárból is) 10% kedvezmény jár.

Ünnepek, rendezvények, hosszú hétvégék alkalmával több napot csomagárban adunk ki, ilyenkor rövidebb tartózkodás során is ezt az árat kell megfizetni.

A szállások az érkezés napján du. 5 órától foglalhatóak el, és távozáskor de. 11 óráig kell elhagyni a szállást. ( A takarítás ideje az ózongenerátoros fertőtlenítés miatt hosszabb időt vesz igénybe, ezért kellett az érkezés időpontját késöbbre tennünk.)

A foglalás akkor érvényes egy nyaralásra, ha azt írásban visszaigazoltuk, és egy héten belül a kért foglaló összeg beérkezett, vagy szépkártyáról azt elindította a vendég.

A foglaló összege a Kondra 8000.- Ft/éj.

Itt természetesen a szállásdíj fennmaradó részét fizetik a vendégek.

A foglaló összegét lemondás esetén nem áll módunkban visszautalni, viszont egy késöbbi nyaralás esetén részben, vagy teljes egészében jóváírjuk, attól függően, hogy mennyi idővel a nyaralás megkezdése elött történt a lemondás. Amennyiben a nyaralásig még két hét hátra van, a teljes összeget lenyaralhatják nálunk egy késöbbi alkalommal. Ha a lemondás a nyaralást megelőzően két hét és egy hét között van, a foglaló felét, ha a nyaralás elött egy hét és 4 nap között történik, a 25 %-át tudjuk egy következő alkalommal beszámítani. Ha a nyaralást megelőző utolsó négy napban történik a lemondás, a foglaló elvész a vendég számára.

Feldobox aktív pihenés kupont, AJI ajándékkártyát, Szép kártyát (Széchenyi pihenőkártyát) elfogadunk (a szállás költsége nálunk mindhárom zsebből fizethető).

A portán POS terminál üzemel, így Szépkártyás, bankkártyás, ill. hitelkártyás fizetésre is van nálunk lehetőség. 

Képek a kondról Lefoglalom a szállást