Feldobox aktív pihenés kupon

A Ferencz porta feldobox aktív pihenés kupon elfogadóhely.
A kupon két főre egy éjszakára váltható be az Előd vendéglakásunkba, a szabad helyek függvényében. Ezt mind időben, mind személyek számában, mind a lakás cseréjében-másikra ki lehet bővíteni ráfizetéssel. A szállásdíj kiegészítése történhet átutalással, készpénzzel, de akár szépkártyával is. Természetesen fel lehet használni több kupont is egy nyaralás során, akkor az több kétfős Előd szállásdíjnak felel majd meg.
Ha lehetséges, mindenképp érdemes hozzánk több éjszakára érkezni, legalább egy hétvégére. A távolság, az Őrség látnivalói, és természetesen leginkább az itt töltendő hosszabb pihenés miatt.
A feldoboxszal érkező vendégeink egy kis sajtkóstoló tálat kapnak egy-egy pohár vörösborral.
Amennyiben a vendégek fűtést kérnek, vagy kisállatot (kutyát) hoznak, ezeknek az árát még felszámoljuk, illetve az  idegenforgalmi adót sem tartalmazza a kupon.
Tehát a teednő, amennyiben nálunk szeretnének aktív pihenés kuponnal nyaralni: válasszanak lakást, keressenek szabad időpontot a szállásnaptárban, és küldjenek egy foglalást innen az oldalról. Jelöljék be, hogy feldoboxszal érkeznének, és a megjegyzésbe írják meg, hogy mivel fizetnék az esetleges fennmaradó részt. Ha ez szépkártya, kérem azt is írják meg, milyen bankos. Ha kérdés merülne fel, hívjanak!
Szeretettel várjuk Önöket!