Az Álmos vendégszállás foglaltsága:

A vendéglakás összkomfortos. Radiátoros központi fűtésű, ezért egész évben kiadó. A lakás felszereléséhez műholdas televízió és automata mosógép is tartozik. Az egész portán wifi van a telefonok, notebookok és vezetékes netcsatlakozó a laptopok részére.

A gyerekes családok számára a szállások berendezésének tartozéka bili, és wcszűkítő is. Igény esetén hálós babaágyat, etetőszéket, babakádat, fellépőt a mosdó elé is tudunk biztosítani.Amennyiben babaágyat kérnek, akkor a babának saját, személyes  ágyneműt hozzanak.

A vendégeknek ágyat húzok, ágyneműt természetesen nem kell hozni, konyhába és a fürdőbe kéztörlőt teszek be, és személyenként 1-1 törülközőt. Minden vendéglakás fürdőszobájában hajszárító is van.

A konyhák teljesen felszereltek. Gáztűzhely, hűtő, mikrohullámú sütő, filteres és hagyományos kávéfőző, kenyérpirító, található bennük, de van vágódeszka, palacsintasütő, hámozó, olló és fokhagymanyomó is. Arra törekedtünk, hogy nyaraláskor egy család, ha szükséges elláthassa magát.

A portán pingpong asztal, hinták, homokozó, csúszda, trambulin, függőágyak, hintaágyak, kerti asztalok padokkal és egy gyerek fa játszóház babaétkezővel, babakonyhával, bababolttal várja a vendégeket.

Tűzrakóhely, bogrács, tárcsa, grill is rendelkezésre áll igény szerint. Kerti főzéshez az alapanyagokról, és grillezés esetén faszénről szükséges a a vendégeknek gondoskodniuk, az eszközökön kívül tüzifát is biztosítunk számukra.

2020-as áraink

Álmos vendégszállás

1 – 4 főig:  21.500.-Ft / éj

További vendégek: 3900.-Ft / fő / éj

2 év alatti gyermek: 1900.-Ft / fő / éj

 

A 2021-es árainkról ide kattintva tájékozódhat 

 

A fenti árak NEM tartalmazzák az idegenforgalmi adót (IFA), amely a helyszínen fizetendő, és 18 év felett 150.-Ft/fő/éj, kivéve a nappali tagozatos felsőfokú tanulókat.

Állat (a lakásban tartva, és kint felügyelve) 2200.- Ft/éjszaka.

Egyéjszakás felár: 1000.- Ft/fő.

Visszatérő vendégeinknek a fenti árakból ( a minimálárból is) 10% kedvezmény jár.

Ünnepek, rendezvények, hosszú hétvégék alkalmával több napot csomagárban adunk ki, ilyenkor rövidebb tartózkodás során is ezt az árat kell megfizetni.

A szállások az érkezés napján du. 5 órától foglalhatóak el, és távozáskor de. 11 óráig kell elhagyni a szállást. ( A takarítás ideje az ózongenerátoros fertőtlenítés miatt hosszabb időt vesz igénybe, ezért kellett az érkezés időpontját késöbbre tennünk.)

A foglalás akkor érvényes egy nyaralásra, ha azt írásban visszaigazoltuk, és egy héten belül a kért foglaló összeg beérkezett, vagy szépkártyáról azt elindította a vendég.

foglaló összege az Álmosra 10.000.- Ft/éj.

Itt természetesen a szállásdíj fennmaradó részét fizetik a vendégek.

A foglaló összegét lemondás esetén nem áll módunkban visszautalni, viszont egy késöbbi nyaralás esetén részben, vagy teljes egészében jóváírjuk, attól függően, hogy mennyi idővel a nyaralás megkezdése elött történt a lemondás. Amennyiben a nyaralásig még két hét hátra van, a teljes összeget lenyaralhatják nálunk egy késöbbi alkalommal. Ha a lemondás a nyaralást megelőzően két hét és egy hét között van, a foglaló felét, ha a nyaralás elött egy hét és 4 nap között történik, a 25 %-át tudjuk egy következő alkalommal beszámítani. Ha a nyaralást megelőző utolsó négy napban történik a lemondás, a foglaló elvész a vendég számára.

Feldobox aktív pihenés kupont, AJI ajándékkártyát, Szép kártyát (Széchenyi pihenőkártyát) elfogadunk (a szállás költsége nálunk mindhárom zsebből fizethető).

A portán POS terminál üzemel, így Szépkártyás, bankkártyás, ill. hitelkártyás fizetésre is van nálunk lehetőség. 

Képek az álmosról Lefoglalom a szállást