Vendégfogadás a korlátozások alatt

Jelenleg nincsenek korlátozások, mindenki jöhet nyaralni és látogatóba hozzánk, függetlenül attól, hogy van-e védettségi igazolványa.

Ugyanakkor kérjük Önöket, hogy betegség, láz, köhögés tüneteit észlelése esetén inkább maradjanak otthon! Mi a vendéglakásokban az eddig megszokott alapos takarítási folyamatokat fertőtlenítőszerekkel végezzük, illetve ózongenerátorral sterilizálunk a vendégcseréknél.

2020 szeptember hatodikától csak személyi igazolvánnyal, vagy más fényképes okmánnyal (jogosítvány, útlevél) rendelkező vendégeket tudunk fogadni Magyarországról és az Únióból. Más országokbólérkező vendégek csak útlevéllel érkezhetnek hozzánk.Erre figyeljenek a kisgyermekes vendégek, mert az okmánybemutatási kötelezettség független a vendég életkorától, csecsemők is csak igazolvánnyal szállhatnak meg a szálláshelyen.

Szállásainkra egész évben várjuk szállóvendégeinket! 

Szállásnaptárak

Viszont vendégeink érdekében,  portánkra a látogatókat csak nyitvatartási időben várjuk, és ilyenkor is csak az állatok kifutói, illetve érdeklődés esetén a sajtárusító hely, illetve a gyertyaműhely látogatató.

Nyitva tartás

Szeretettel várunk és visszavárunk Mindenkit!